Så funkar det

Välkommen till vår webshop!

Så funkar det

Ny sökfunktion

När man nu börjar skriva in det man söker på kommer det automatiskt ge resultat i form av tillverkare och produkter.

Så funkar det - Prova!

Börja med att skriva t ex Fender, nu dyker det upp en lista på 20 relaterade Fender-produkter i bokstavsordning i JAMs sortiment.

I menyn kan du då välja en specifik produkt eller bara söka på Fender. I det gråa fältet under huvudrubrikerna kan du nu filtrera resulaten i respektive underkategori genom att klicka på nyckelorden som visas i olika storlekar beroende på träffantal.

Är du intresserad av t ex gitarrförstärkare från Fender klickar du på Gitarrförstärkare i det gråa fältet - och får en lista på alla gitarrförstärkare från Fender.

Välj rutnät, lista etc

Kolla in möjligheten att ställa hur dina sökningar presenteras rent visuellt, som t ex rutnät, lista osv.

Här kan du nämligen via "visa resultat som" välja två olika layouter;

* "Rutnät" med produkterna sida vid sida i rutnät och med enbart produktnamn och pris.

* "Lista" med mindre bilder, enkel om du vill ha en snabb översikt i listform.

Sortera efter pris, bokstav, nytt etc

Via "Sortera efter" kan du nu även välja hur ditt sökresultat sorteras;.

Bokstavsordning, nyast inkomna, pris eller relevans (som helt enkelt prioriterar efter hur många gånger ditt sökord nämns på en artikel)..

Hur används dessa rent praktiskt för mer avancerade sökningar? Du kanske är intesserad av att få en lista på alla Fender-gitarrer? Sök på "Fender beg" i sökrutan - du kan nu klicka på "Gitarr el" i den gråa rutan under sökrutan - du har nu en lista på alla begagnade Fender-elgitarrer i vårt sortiment.

Vilka är billigast? Välj "pris (lågt->högt)" i "Sortera efter"-menyn till höger.

Vad finns det för begagnade syntar på JAM Göteborg? Sök på "Göteborg beg" i sökrutan och välj "Synth/Analog/Vintage" i den gråa rutan. Lite avancerat? Ja - men vi tycker att den här metoden medför så många olika valmöjligheter och egentligen inte alls tar så lång tid att bemästra.

MVH Jam